fbpx
skip to Main Content

Mr. Friendly

Schoon water is steeds schaarser. Ook in België! Wereldwijd hebben meer dan 1 miljard mensen geen toegang tot schoon drinkwater. Wij bieden unieke watervrije urinoirs, wat helpt bij het besparen van 20.000 tot 150.000 liter water per urinoir per jaar. De watervrije urinoirs van Mr.Friendly zijn uitgerust met een filter. Er zijn natte en droge filters die ieder op hun eigen manier werken. Een droog filter is uitgerust met een effectief membraan dat werkt als stankafsluiter. In het natte filter zorgt een klein laagje (afsluit)vloeistof voor de afsluitende factor waarbij tegelijkertijd verontreiniging wordt opgeslagen in het filter en hierdoor niet in de afvoer terecht komt.

Geen urinesteen.

Urinesteen is een binding tussen bestanddelen uit urine en kalk. De kalk komt voornamelijk uit het water dat wordt toegevoegd bij het spoelen. Niet spoelen dus!

Uitstekende filter

Filters zijn nodig op watervrije urinoirs. Ze dienen als stankafsluiter en daarnaast zorgt het filter ervoor dat alle verontreiniging die normaal in de afvoer terecht komt, verzameld wordt in het filter. In het filter zit een heel klein beetje (afsluit) vloeistof; een soort drijvend dekseltje

Bespaar water en geld.

Een watervrij urinoir spoelt niet met drinkwater. Drinkwater moet ‘geproduceerd’ worden en is om te drinken. Niet om door het riool te spoelen. 

We hebben een paar vraagjes.

    Prachtig keramiek.

      Dit urinoir heeft alles in zich. Prachtig materiaal, perfect gevormd zodat spetteren niet aan de orde is, strak wit keramiek, zwaar uitgevoerd en gebouwd om vele jaren mee te gaan. Het is niet voor niks dat er reeds duizenden wereldwijd zijn geïnstalleerd. De mooiste hotels, leukste restaurants, drukste locaties en vele stadions. Allemaal kozen ze voor dit model ‘Waterless’!

      Falcon Technologies (USA) heeft een filter ontwikkeld dat zijn gelijke niet kent. Een nat filter dat gegarandeerd afsluit en lang meegaat. Daarnaast is dit een filter dat, in tegenstelling tot droge filters, de leidingen goed beschermt.  

    Back To Top