fbpx
skip to Main Content
Wat Vinden Gebruikers Van Het AquaFox Systeem?

Wat vinden gebruikers van het AquaFox systeem?

In de horeca is het spoelwater niet altijd van goede kwaliteit, met alle gevolgen zoals slecht gespoelde glazen vandien. Met het geautomatiseerde systeem van Aquafox behoort dit probleem voortaan tot het verleden. U bespaart er bovendien veel water mee, en de investering kan zichzelf al na zes maanden terugbetalen.

Slecht gespoelde glazen met lipstickafdrukken, vettige glasranden, het schuim van het bier dat bij een niet-correcte spoeling een bijsmaak aan het drankje geeft: het zijn maar enkele van de vervelende voorbeelden die voor de horeca-uitbater een ware nachtmerrie kunnen worden. Met het Aquafox-systeem heeft u meteen de waarborg dat uw spoelwater kwalitatief gespoeld wordt en dit is een zegen voor uw ­glaswerk. Om een goed glas koud bier te tappen is schoon en koel spoelwater van essentieel belang. Maar door onder meer de drukte in de zaak of de onervarenheid van het personeel staat de dosering van de kraan vaak onjuist afgesteld en daarbij is het moeilijk om voor een juiste water- en zeepverhouding te zorgen. AquaFox neemt al deze zorgen weg. Je moet het systeem enkel aan het begin van de dag aanzetten en de water- en zeeptoevoer wordt automatisch geregeld. De temperatuur van het spoelwater wordt constant gehouden en het personeel hoeft zich voortaan niet meer te bekommeren over de kraan of de zeepdosering. AquaFox werkt in combinatie met SUN professional bierglasreiniger. De zeep laat weinig resten na en geeft een mooie glans aan de glazen. Hierdoor krijgt het getapte bier een betere schuimkraag die langer blijft staan. Wanneer er enkele dagen met het AquaFox systeem wordt gewerkt zijn de glazen goed schoon en dat is direct te zien aan de glans. Zichtbaar glanzend op de toog en zichtbaar schoon in de hand van uw gast.

GEMAK

Het systeem van Aquafox is bovendien erg gebruiksvriendelijk. Bij het openen van de zaak op de aanknop en drie maal op de vulknop drukken, en de rest van de dag moet u zich niets meer van de spoelbakken aantrekken. Het water blijft proper met de juiste hoeveelheid zeep. Dus geen bakken meer vervangen, geen glazen die zich opstapelen, gewoon vlot kunnen doorwerken… HYGIËNE Dankzij het geautomatiseerde systeem dat om de zoveel tijd zichzelf ververst is er een continuïteit van proper water. Dit is ook waarom de brouwers enthousiast achter het systeem staan. Bier smaakt het best is het properste glas, en met Aquafox is dit altijd het geval.

KOSTENBESPAREND

Het systeem is bovendien kostenbesparend. Wie nu zijn kraan constant laat lopen of veel water ververst, gooit ook veel water weg. Het geautomatiseerde systeem van Aquafox lost dit probleem op, want het water wordt automatisch na een bepaald aantal gespoelde glazen ververst en dus niet langer nodeloos verspild. Er is de mogelijkheid om de investering al na een half jaar terug te verdienen.

GETUIGENISSEN OPTIMIST LEUVEN

“Ik ben enorm tevreden van het systeem. Het doet perfect wat ik had verwacht. Het water is altijd proper dus enorm tijdbesparend. Want als het water vuil was, moest ik het altijd vervangen, steeds op de meest slechtste momenten. Al die glazen die opstapelden… Of we moesten het water laten lopen, wat dan weer een enorme kost was. Deze kost is nu zienderogen gedaald. Het is een erg gebruiksvriendelijk product. In het begin was ik een beetje bang voor de zeep, maar dit valt reuze mee. Het is altijd perfect gedoseerd en de zeep heeft een erg schappelijke prijs. We kregen bovendien de mogelijkheid om het systeem op proef te nemen.’”

DE RIJKSWACHT HOOGSTRATEN

“AquaFox is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat. ‘s Morgens bij opening het systeem opzetten en nergens nog rekening mee houden qua hoeveelheid water, properheid water, warm of koud, de zeep: het systeem regelt alles vanzelf. Hier staat een periodiek systeem op en na een aantal hoeveelheid glazen komt er een stroom zuiver water bij. Ook de zeep is perfect, geen overschuiming maar enkel schuim als je in het water spoelt. En buiten het gebruiksgemak is onze waterrekening met 70% gezakt.”

HET BROUWERSHOF HAACHT

“Het resultaat: op 5 weken en 3 dagen hebben we 56.000 liter verbruikt zonder Aquafox en 10.000 liter verbruikt met Aquafox. De resultaten zijn aanzienlijk, al was het in augustus wel een drukkere maand als september. Stel dat dat niet was, hadden we ook zeker een minimum van 30.000 liter bespaard!”

Back To Top